Întreținerea spațiilor comune ale asociației de proprietari reprezintă o necesitate constantă. Micile probleme devin mari bătăi de cap în condițiile în care sunt neglijate. Când nu există cineva care să verifice și să mențină în permanență ceea ce s-a realizat, apare un efect nociv de domino, care se va traduce prin frustrarea locatarilor, creșterea cheltuielilor și scăderea calității confortului la nivel general. 

Echipa Cresida oferă servicii de mentenanță și mici reparații pentru blocuri, imobile și clădiri din București și județul Ilfov. Începând cu banala înlocuire a unui bec ars, până la identificarea unor defecțiuni complexe de rețea pe casa scării sau probleme cu instalația electrică, țevile înfundate sau fisurate, te poți baza oricând pe expertiza noastră! 

De ce să alegi Cresida pentru servicii de mentenanță și mici reparații pentru blocuri, imobile și clădiri? 

Oferim servicii complete de mentenanță la un preț prietenos pentru asociații de proprietari, pentru scări de bloc, vile, apartamente, complexe rezidențiale. 

Verificăm periodic spațiile comune și căutăm soluții viabile pentru a optimiza costurile lucrărilor de întreținere.

Intervenim în cel mai scurt timp posibil în caz de urgență, când se produc defecțiuni tehnice ale instalațiilor comune ale blocului, imobilului sau clădirii.

Oferim manoperă gratuită pentru micile reparații, asociația de proprietari achitând doar costul materialelor folosite pentru reparații.

Expertiza Cresida contribuie la limitarea daunelor în caz de defecțiune a instalațiilor comune ale codominiului.

Serviciile de mentenanță și mici reparații sunt importante pentru orice condominiu, întrucât fac viața de zi cu zi mai ușoară atât pentru conducerea asociației de proprietari, cât și pentru locatarii blocului, clădirii sau imobilului. 

Mai mult decât atât, aceste lucrări de mentenanță trebuie efectuate periodic pentru a identifica din timp neregulile care pot pune în pericol siguranța locatarilor, dar și pentru a fi luate măsuri privind remedierea eventualelor defecțiuni, cât mai rapid posibil. 

Întreținerea preventivă și corectă a spațiilor comune nu este un moft, este o necesitate și are rolul de se evita orice potențială avarie majoră, dar și eventualele costuri neprevăzute. Atunci când totul funcționează în parametrii normali, locatarii nu vor mai fi nevoiți să plătească sume consistente deodată, atunci când apar defecțiuni costisitoare, care nu mai pot fi amânate. 

Serviciile Cresida de mentenanță și mici reparații vin în completarea serviciilor  noastre de administrare tehnică

Încă de la începutul colaborării cu echipa noastră, îți vom explica care sunt responsabilitățile și activitatea pe care o desfășurăm în ceea ce privește serviciile de mentenanță, pentru că ne dorim ca fiecare client al nostru să aibă o imagine de ansamblu asupra serviciilor noastre și a aplicabilității lor. 

Orice activitate ce intră în categoria de mici reparații și mentenanță este prestată de către un tehnician calificat Cresida (sau de unul dintre colaboratorii noștri), care inspectează periodic sistemele, instalațiile și echipamentele ce aparțin părților comune ale blocului, imobilului sau clădirii și verifică buna funcționare a acestora.

În urma constatării, tehnicianul poate efectua mici reparații pentru echipamentele și instalațiile spațiilor comune și lucrări de întreținere care țin de competența sa. Asociația de proprietari suportă doar costul pieselor și materialelor folosite, manopera fiind asigurată gratuit de echipa Cresida, în baza unui abonament lunar de administrare tehnică. 

În cazul în care este nevoie de servicii specializate, care depășesc expertiza tehnicianului nostru, solicităm ajutorul extern, supraveghem lucrările de mentenanță și participăm la recepția acestora, toate cu acordul Comitetului Executiv al Asociației.

Dacă te întrebi ce poate fi considerat serviciu de mentenanță, iată doar câteva exemple:

înlocuirea becurilor/neoanelor, a întrerupătoarelor, a siguranțelor electrice, a geamurilor, a elementelor de închidere uși/ferestre, a filtrelor, etc.

mici intervenții de lăcătușerie 

instalare/reparare aviziere și cutii poștale

reparații în caz de defecțiuni tehnice la instalația de încălzire, hidrofoare, pompe, balamale, clanțele ușilor de acces

zugrăveli/vopsitorii casa scării

întreținerea spațiilor verzi/cosmetizare peisagistică (colectarea frunzelor și a altor gunoaie, întreținerea arborilor, florilor, tunderea gazonului, etc.)

montare instalații de iluminat pentru casa scării, parcare

servicii de curățenie pentru spațiile comune exterioare și interioare (paliere, garaj, casa scării, căi exterioare de acces în imobil, etc.)

verificări și reparații ascensor și interfon

lucrări de tâmplărie, reparații uși

reparații rosturi

deratizări/dezinsecții

verificare instalații de apă, căldură, canalizare

servicii de deszăpezire (obligatorii prin lege)

igienizarea subsolului

verificare hidroizolații/termoizolații

verificare acoperișuri

Un imobil bine întreținut se reflectă printr-un nivel mai ridicat de calitate a vieții locatarilor, în prețuri de vânzare și de închiriere mai mari, dar și prin stabilirea unui standard pe care comunitatea îl va întreține mai ușor și îl va aprecia mai mult.

Cu ajutorul echipei Cresida noastre vei îmbunătăți confortul locatarilor blocului, clădirii sau complexului rezidențial, vei menține costurile sub control și vei scăpa de grija micilor reparații care fac diferența. 

Solicită acum o ofertă pentru serviciile noastre de mentenanță și mici reparații pentru blocuri, imobile și clădiri din București și lasă în grija specialiștilor de la Cresida administrarea tehnică a asociației de proprietari!