Servicii complete de administrare imobile pentru asociații de proprietari

🔵 Deservim cu adevărat nevoile locatarilor și ale asociației de proprietari

🔵 Optimizăm costurile și creștem confortul locatarilor

🔵 Ne folosim expertiza pentru a diminua orice potențială pierdere 

🔵 Fără erori, fără amânări, fără bătăi de cap

VREAU OFERTĂ

Servicii

Misiunea noastră este să îți administrăm imobilul cât mai bine și mai eficient, astfel încât să te bucuri de mai mult confort, fără bătăi de cap, fără să fii nevoit să rezolvi probleme pentru care nu ai nici timpul și nici expertiza necesară. 

Administrarea de imobile poate fi stresantă, grea, frustrantă și greu de executat de către persoanele care nu au nivelul de competență necesar. Din păcate, greșelile se plătesc de către asociațiile de proprietari, adică de către locatarii care nu au nicio vină că administratorul sau firma de administrare imobile a greșit, dar cu toate acestea sunt nevoiți să suporte erorile din buzunarul propriu. De cele mai multe ori, o greșeală o atrage pe alta, nu se mai răspunde la telefoane și lucrurile merg din ce în ce mai prost. 

De aceea, este esențial ca administrarea de imobile să fie realizată de către persoane competente, care au expertiza necesară, dar care sunt și pasionate de acest domeniu. Cel puțin aceasta este viziunea noastră, a echipei Cresida. Ne place ceea ce facem, ne place să lucrăm cu oameni și pentru oameni, pentru că am văzut cu ochii noștri cum un imobil bine administrat schimbă viețile oamenilor, cum crește nivelul de confort, cum aduce cu sine schimbări pozitive, dar și reversul medaliei. 

De ce să alegi serviciile de administrare imobile oferite de Cresida? (H2) 

Ascultăm solicitările asociației de proprietari și ne folosim de expertiza noastră în administrarea de blocuri, imobile și clădiri pentru a găsi cele mai potrivite soluții. 

Îți răspundem la telefon, la orice solicitare: pentru urgențe oferim soluții în maxim 2 ore, iar pentru solicitările standard în 24 de ore de la primirea acestora pe mail sau telefon. 

Suntem conștienți că încrederea se câștigă prin transparență și seriozitate.   Ai mereu acces online prin interfața e-bloc la documente, rapoarte, istoric de consum, opțiune de plată online și multe alte informații utile, pe care le poți accesa 24/7. 

Apărăm întotdeauna interesele asociației de proprietari, tratăm cu seriozitate fiecare sarcină în parte și încercăm să rezolvăm orice situație, cât mai eficient din punct de vedere al costurilor și al timpului de soluționare. 

Beneficiezi de servicii complete de administrare imobile. Facem totul pentru asociațiile de proprietari: de la administrare financiară, la administrare tehnică, la servicii de întreținere și mici reparații și servicii de înființare de asociații de proprietari, vitale pentru ansamblurile rezidențiale și imobilele noi. 

Te bucuri de prețuri prietenoase. Nu ne crezi pe cuvânt? Sună-ne la ☎️0314334542 pentru a discuta cu noi sau scrie-ne pe office@cresida.ro!